Beoordelingen van Mini Grill van Raymound 2 Maastricht

Recente recensies van Mini Grill van Raymound 2 Maastricht

5 sterren na 20 reviews

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden. Reeds meerdere keren besteld en altijd goed verzorgd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. eten was heerlijk vlees lekker mals calamaris lekker krokant..Tot nu toe altijd tevreden met de leveringstijd en het eten

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goed warm en goeie porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snel bezorgd.. met de nieuwe app nog sneller besteld!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bediening..totaal plaatje klopt gewoon.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed verzorgd!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Goed op temperatuur. Super mals vlees (wij hadden een grote souvlaki schotel). Ook de rijst en frites lekker van smaak. De knoflooksaus en uien verrukkelijk. Een echte aanrader.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie porties, alles warm en op de afgesproken tijd geleverd! Top.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we bestellen is het eigenlijk altijd hier. Gewoon altijd lekker. Is een zekerheidje. Wij zijn er erg blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle levering, altijd nog warm, altijd alles compleet en altijd even heerlijk!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vond ik het eten niet lekker. We moesten Raymound 2 kiezen omdat we in Maastricht west zaten. Bestellen altijd bij raymound 1. 1 is echt veel beter, bij 2 waren de souvlaki’s te erg gekruid en doorbakken. Alsof ze in een bak met kruiden waren gevallen. Daarbij was het droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet maar is na één telefoontje prima opgelost. Kwaliteit was prima zoals altijd

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Perfecte levering en nog snel ook. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had weinig tijd, maar wel trek in lekker eten dus bestelde ik een vegetarische pizza. Deze pizza kon ik al snel afhalen (binnen 20 minuten) en omdat ik had besteld via www.minigrill.nl (en niet via thuisbezorgd) kreeg ik gratis een blikje cola! De pizza was heerlijk en ik ga snel nog een keer eten bestellen bij Minigrill 2!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.